BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, August 10, 2007

Thank GOD It's Friday....TGIF...



LOS ANGELES - Sixty-one stars from the Hollywood Walk of Fame — including those of Charlton Heston, Cary Grant, Clark Gable and Frank Sinatra — have been removed and stored while a $500-million hotel-shopping-housing project is built on Vine Street near Hollywood Boulevard.


Eight of the terrazzo star squares crumbled as they were removed from the walkway.



"We saved the brass. They'll be rebuilt," said Tim Maxwell, project manager for Webcor Builders, which is involved in the construction project.


The stars were placed in a secure warehouse, where they'll remain until the project is completed in 2009.


While reading this news this morning, I couldn't help but to imagine myself being a famous person in this world.... my name and pictures are everywhere ... everybody knows who I am.... I am famous for helping the needy citizens all around the globe.... I am also known for my contribution to upgrade the prestige of makcik blogger.... hehehehe... perasan...sekali-sekala nak hiburkan hati....





Yes , my name is there in the Makcik Blogger Hall of Fame....... (another merepek for a day... T.G.I.F )

( for me , being famous is leading myself to a destruction of my own privacy..... NO ..NO...NO... I don't want to be famous....)

14 comments:

SoFie NuR said...

perah santan nyeeerrrrrrr.....lemak berkrim...:p

Pi Bani said...

Bangun! Bangun!! Masih lena dibuai mimpi masuk Hall of Fame ke? Ish, ish, ish...

Kak Elle said...

hehehe.....kelakar entry lah:)
Rina maybe we should have a dedication page for all the makcik bloggers.

maklang said...

apasal lah pulak ni....mesti sebab kena angin nak balik malaysia ni...

kakLuna said...

la..naifnya saya..baru saya tau TGI tu apa..hiks~

zino said...

lepas ni femus la... tak kering tangan bersalam peminat hehe

Cat Cat said...

Kak Rina memang calon untuk Makcik Blogger Hall of Fame. You have my vote. Serious ni.. Hari2 Cath kena singgah kat blog Kak Rina.. ;)

arZOoo said...

heheheheheh akak...

loveujordan said...

sofie nur,

Sekali-sekala kasih pekat itu santan ... kelapa tua lagi banyak santan tau..hehehe.



++++++++++++++


pi bani,


Ehhh mimpi tadi gambar I terpampang sebelah gambar you kat Walk Of Fame lagi... bukan Hall of Fame.... :P

loveujordan said...

kak elle,

Dah serabut nak kemas rumah pun dah buntu.. blog jadi mangsa merepek...hehehe.

nanti ada masa kita buat makcik bloggers gathering, pastu boleh buat a special dedication entry...


+++++++++++++


maklang,

yelah tak lama lagi kena tukar tajuk blog..takleh dah loveujordan..kena jadi loveuganu pulak ke...:P

loveujordan said...

kak luna.

TGIF memang singkatan yang digunakan....yang mimi bergambar tu, ada kedai yang namanya T.G.I.FRIDAYS kat sini...


++++++++++++


zino,

lepas ni kena kurang basuh pinggan sebab kena jaga tangan berlosyen sokmo, biar lembut seperti tangan bayi nak salam peminat...:P

loveujordan said...

cat cat,

nanti gambar cik ina , makcik blogger hall of fame tampal kat Richmond ekk..... hehehe.Tq.tq.tq.


++++++++++++


arzooo,


hahahahaha..ruginya pulak masuk hall of fame... semua orang dah kenal.....:P

PrinCeSS said...

huuhu CIK INA masuk HALL of FAME la..bangganya..mak sape nie..!!

loveujordan said...

princess,

ha ah ekk mak sapa yang glamour seantara dunia ni...untungnya anak dia tumpang glamour sekaki...hehe.