BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, August 27, 2007

Salam Terakhir.....

Ucapan terimakasih buat teman-teman di Amman, Mu'tah, Irbid, Mafraq dan Zarqa' yang sudi menjadi sahabat , adik dan anak selama hampir 2 tahun kami sekeluarga berada di jordan.

Semua bisikan, sembang-sembang, kritikan, marah-marah, gelak-gelak dan sebak-sebak akan menjadi kenangan.

Maaf dipinta atas segala keterlanjuran ketika bersama.....

Terimakasih buat rakan bloggers samada yang biasa memberi komen atau yang singgah membaca loveujordan sepanjang hampir setahun ( sept 11th genap setahun... kebetulan tarikh berbisa ) ,bicara serta komen kalian menjadi penghubung kita bersama di alam cyber... maaf jua dipinta jika terkasar bahasa....


Ini adalah entry terakhir dari blog loveujordan ..internet akan dipotong dalam masa terdekat...

Loveujordan akan menjadi simpanan kenangan di Jordan dan sebagai menyambung 'hayat' blogging silalah sudi kiranya sahabat cyber sekelian menjengok ke laman.... silversarina .....

Salam buat semua ...kita jumpa lagi jika dipanjang usia, dimurahkan rezeki...

29 comments:

J.T. said...

All the best, Sarinah. Have a safe trip.

Kak Elle said...

sedey nya rina .... akak glad dapat bertemu you di alam cyber walaupun tak perna bersua tapi macam dekat sekali:)
hope to meet up with you and maklang di masa akan datang.

selamat pulang nad have a safe journey.

ummi said...

Rina...

May you have a safe journey home..

Cat Cat said...

Huhuhu, sedihnya nak tinggalkan blog ini. Cath dah jadi pembaca setia blog loveujordan. Sib baik ada penganti-nya.. Silversarina sounds good.

Thanks for the wonderful job in blogging here. You have kept me entertained for so long. Keep up with the good work!

zalisa_maz said...

Dengar lagu ni buat sedih je. Huwaaa....

hazimin said...

salam makcik..
sedey2 dah post terakhir kat LUJ ni..semoga terus menulis sesuatu di blog baru nnt..sy akan terus bersama..May Allah Bless U..

Luna said...

ala.sedihya..banyak kisah menarik kat LUJ nih..skrg akan terhenti di sini....takpelah..silversarina yg muncul memberi sinar yg lebih terang...selamat kembali ke tanah air.. :)

wewr-sama said...

Sedih
Sebak
Sepi
Sunyi
Silversarina....

MAMAMIA said...

I have enjoyed reading this blog. Banyak yg I belajar pasal Jourdan.

Jumpa lagi di silversarina...

blackpurple @ jowopinter said...

Selamat buat kak LUJ.

Semoga kita berjumpa lagi di blog yang lain pula. Ah! Sayunya lagu ini..

Sastri said...

semoga selamat sampai ke tanah air... jumpa di blog yang satu lagi yaa... :D

NBK466 said...

Waaa...sedihnya..kurang lagi sorang rakan blog..harap2 nanti kembali dgn LOVEUMALAYSIA...

cikdinz said...

kakak dah nak balik dah. selamat semuanya yeik...

ibnusabil_penang said...

Kali kedua saya meninggalkan jejak di blog puan...

Saya percaya bahawa sesungguhnya hikayat dari Jordan akan berakhir sebab puan kata internet kan dipotong dalam masa terdekat.

Tulisan puan telah mendorong saya melawat Jordan Mei/jun yang lalu. Terima kasih.

Dari tulisan-tulisan puan banyak perkara di dalamnya bukan setakat catatan perjalanan, semuanya tersirat sekali..... Ini juga sumbangan puan untuk menyedarkan ummah. "MALAYSIA TANAH AIRKU". Izinkan saya meminjam catatan puan sempena MERDEKA:

"merdeka kurang mencetus rasa teruja.... biar apa orang fikir dan katakan, pada I merdeka negara dari penjajah tidak membawa erti jika jejak dan langkah penjajah masih bersarang di mana-mana."

Sekian, dan selamat kembali ke tanah air.

ibnusabil_penang

jhazkitaro said...

Makcik Ina... Slamat kembali ke Msia.. Perggh. Ingatkan dah nak terus berhenti menulis.. Rupe2nye tukar web address je. Legaa.. Hihihih

D said...

Memang sayu dengan lagu Auld Lang Syne... Tak pelah, tutup kedai sini, ada kedai baru. Jangan lupa blogging sudahla. Thank you Kak Rina!

mmj said...

salam. dh lama sy x menjenguk ke sini. bila singgah...alahai sedihnya ngn entry ni.

selamat kembali ke malaysia. semoga berjumpa lg di malaysia nanti.

U.Lee said...

Until we meet again, Vaya con dios. Its been a real pleasure. UL.

Hazia said...

Have a good trip and selamat menyambut Ramadhan:)

lelakhalidah said...

jalan bebaik kak rina....
Take care

MULAN said...

kita jumpa di tempat baru ya.. insyaAllah...

~ GAB ~ said...

Awhh.... last one from this blog? You have a good life RINA.

Selamat Menyambut Ramadhan.

Anonymous said...

sedih nyerrr....
tp kami d Malaysia x sabar menanti kepulangan tchr sekluarga...

Welcome home..

kc said...

haa...baru nak warm up enjin tetiba ada org nak cakap bye bye...huwaaa!

apa2 pun dont delete this blog sbb bnyk tulisan bersejarah u ada kat sini boleh buat reference tuh hehe!

auld lang syne!

ajzie said...

Harap masih boleh berhubung Msia yea.. Insyallah.

KAMATO said...

Salam Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin

zino said...

salam syawal..

dah nak balik ke malaysia ke?

CresceNet said...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Anonymous said...

Thanks in favor of sharing such a nice thinking, piece of writing is pleasant, thats why i have read it fully

Also visit my blog: bmi calculation